Општина Бела Паланка
званична презентација општине

Бела Паланка међу 17 одабраних општина на конкурсу за подршку у области капиталног инвестиционог планирања и програмског буџетирања у Србији

У Београду је, 18. априла 2011. године, одржано свечано потписивање Меморандума о разумевању са 17 локалних самоуправа у Србији изабраних за стручну

техничку помоћ у области капиталног и програмског буџетирања, у оквиру Пројекта подршке општинама IPA 2007„Добра управа, планирање и пружање услуга“.

Након конкурисања Пројектног тима општине Бела Паланка на Отвореном позиву општинама за техничку помоћ, који је трајао од 23. августа до 4. октобра 2010. године, општина Бела Паланкаје добила подршку у две области: Локална пореска администрација и Програмско буџетирање. Програм подршке општинама MSP IPA 2007 финансира Европска унија, а спроводи конзорцијум који предводи „GIZ Internacional Services“.

 За подршкуу области програмскогбуџетирањаопштина Бела Паланкасе нашла међу 17 одабраних локалних самоуправа. Свечано потписивање Меморандума о разумевању са одабраним градовима и општинама одржано је 18. априла 2011. године у Београду. Свечаном потписивању Меморандума о разумевању присуствовали су представници одабраних градова и општина.

У име општине Бела Паланка Меморандум је потписао председник општине Александар Живковић.

Powered by Vladimir Jocic