Општина Бела Паланка
званична презентација општине

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ПОВОДОМ НОВОГОДИШЊИХ И БОЖИЋНИХ ПРАЗНИКА

Поводом предстојећих празника свим грађанима Беле Паланке желим успешну Нову 2018.годину и срећан Божић. Желим вам испред локалне самоуправе и у своје лично име да празнике проведете у окружењу најмилијих с поштовањем, искреношћу и топлином. Нека вам Нова година и Божић донесу свако благостање.

Ми ћемо се трудити да и у наредном периоду уз велики и пожртвован рад побољшамо животни стандард свих грађана. Сигуран сам да је Општина Бела Паланка на основу евидентних резултата у 2017.години и успешно оствареној сарадњи са председником Републике Србије Александром Вучићем обезбедила свој развојни пут и своје значајно место у Пиротском округу и југоисточној Србији.  Створили смо амбијент привлачан инвеститорима и Бела Паланка се налази на листи домаћих и страних инвеститора и управо због тога јануара месеца 2018.године биће отворена фабрика текстила компаније ‘’Трендтекс’’ и упослићемо 250 суграђана. Афирмација предузетништва и стварање услова за нова запошљавања биће наши приоритети у 2018.години. Нова 2018.година биће по свему успешна за наше место јер смо пуно улагали у целокупну инфраструктуру, нарочито образовну. Са највећим капиталним пројектом, реконструкцијом предшколске установе ‘’Драгица Лаловић’’, завршићемо адаптацију свих објеката у којима бораве наша деца и створићемо све услове за образовање будућих генерација.

Морамо бити истрајни у свим циљевима које имамо за наредну годину јер једино на тај начин можемо изградити бољу будућност Беле Паланке. Желим да нам ови празници, који носе у себи поруку новог почетка, буду прилика да свако од нас у себи пронађе ону исконску доброту и племенитост. Солидарност, хуманост и заједништво – нека нас ове празничне вредности прате током целе године. Успеси се постижу заједништвом и зато морамо да будемо сложни и радимо заједно како би дали свој апсолутни максимум верујући у сваком тренутку да чинимо оно најбоље што можемо.

Нека вам празници буду надахнуће за веру у срећнију и лепшу будућност, у радости заједничког живљења и узајамну толеранцију засновану на поштовању других. Желим да празнике прославите у миру, спокоју и радости у кругу својих најмилијих и да нам празник Христовог рођења оснажи трајне и највише људске вредности - духовну изградњу, поштовање и разумевање различитости.

Желим вам здравље, срећу , свако добро и желим вам пуно личних успеха на свим пољима у своје и у име свих мојих сарадника. Срећна вам Нова година и божићни празници!

Powered by Vladimir Jocic