Општина Бела Паланка
званична презентација општине

Општина Бела Паланка је у наградној игри ''Узми рачун и победи'' освојила прво место

Општина Бела Паланка је у наградној игри ''Узми рачун и победи'', коју је спровело Министарство државне управе и локалне самоуправе Републике Србије, освојила прво место. Грађани Беле Паланке су слањем фискалних рачуна и слипова дали велики допринос у борби против сиве економије. Захваљујући томе Бела Паланка је у овој наградној игри освојила зону бесплатног интернета и новчану награду у износу од 20.000 евра. Уз сагласност надлежног министарства дат је предлог за три пројекта од којих ће један бити финансиран: ''Реконструкција простора за омладински клуб'' (поткровље Народне библиотеке ''Вук Караџић''), ''Уређење археолошког налазишта Ремесиана'' (реконструкција трга са фонтаном и споменика Септимију Северу) и ''Постављање теретане на отвореном у насељу Нова мала''.

Грађани Беле Паланке ће путем гласања имати могућност да одлучују који ће пројекат бити одабран и реализован. Гласање ће бити спроведено у периоду од 12.06. до 26.06. 2017.године на следећим локацијама:

1. Услужни центар општинске управе општине Бела Паланка – сваког радног дана од 07.00 до 15.00 сати

2. Градски трг – сваког радног дана од 09.00 до 14.00 сати

3. Градска пијаца – петком од 09.00 до 14.00 сати

Гласаће се заокруживањем једног од  три понуђенa предлога, затим убацивањем гласачког листића у гласачку кутију и уписивањем у регистрациону листу гласача. Регистрациона листа гласача садржи следеће податке: име и презиме, адресу становања, контакт телефон и својеручни потпис.

За регуларност гласања биће задужена лица која ће дежурати на сваком гласачком месту и пружати све додатне информације.

Захваљујемо се грађанима који су дали свој велики допринос у наградној игри ''Узми рачун и победи'' и позивамо их да заједно донесемо одлуку о избору пројекта који ће се релизовати у нашој општини.

Председник општине

                                                                                                                   Горан Миљковић

Powered by Vladimir Jocic